Δράσεις της ΟΡΜΑ

Τέσσερις πολιτικές δράσεις απέναντι στις εναπομείνασες τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής θα πραγματοποιήσει τις επόμενες μέρες η Οργάνωση Μαχητικός Αντιφασισμός (ΟΡΜΑ), με πρώτη τη σημερινή διαδήλωση στη Σαλαμίνα, στην πλατεία Μπόσκου στις 7 μ.μ.

Η ΟΡΜΑ υπογραμμίζει πως η αποδιοργάνωση του μηχανισμού των νεοναζί, η αποψίλωση στελεχών τους και τα απανωτά κλεισίματα τοπικών οργανώσεων οφείλονται στην πλήρη παρεμπόδισή τους να εμφανιστούν ως κινηματική δύναμη με ακροδεξιά ατζέντα.

«Μόνο χάρη στην υποστήριξη του κρατικού μηχανισμού μπορούν και διατηρούν ελπίδες παραμονής στην κεντρική πολιτική σκηνή. Η Ν.Δ. και το αστικό μπλοκ, ξαναβγάζοντας την εθνικιστική ατζέντα, δημιουργούν ξανά χώρο επανεμφάνισης των φασιστικών ταγμάτων εφόδου».

«Ο αγώνας ενάντια στον εθνικισμό και στις πολιτικές δυνάμεις που τον υποστηρίζουν συνιστά όρο ύπαρξης του αντιφασιστικού κινήματος», τονίζεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης.

Την Παρασκευή η ΟΡΜΑ καλεί σε πολιτική εκδήλωση στον Πειραιά (πλατεία Κοραή, 7 μ.μ.), την Τετάρτη 19/9 σε διαδήλωση στο Μαρούσι (σταθμός, ΗΣΑΠ 7 μ.μ.) και την Πέμπτη 20/9 σε διαδήλωση στον Αλιμο (λεωφ. Ελευθερίας & Θουκυδίδου, 7 μ.μ.).